Védőnő tájékoztatója

Érvényes: 
h, 2020-03-23

Kedves Szülők!

A kialakult járványügyi helyzet miatt a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) kiadta a követendő eljárásrendet, ezért a védőnői ellátás menete megváltozik átmenetileg.

A Polgármester Asszonnyal történt egyeztetés után a Védőnői Szolgálatnál is minimálisra szeretném csökkenteni a közvetlen kontaktokat, ezáltal az esetleges fertőzés veszélyt, a betegség terjedését. 

Ennek értelmében a védőnői ellátás távkonzultáció formájában (telefon, e-mail, messenger) formájában folytatódik. Rendkívüli helyzetben történik csak védőnői ellátás a tanácsadóban.

Az Országos Veszélyhelyzet visszavonásáig az előre egyeztetett státuszvizsgálatok időpontját későbbre halasztjuk, mindenkivel egyeztetni fogok!

Továbbá kérem, hogy akár egészséges védőnői-, akár egészséges gyermekorvosi tanácsadásra jönnek, a gyermekkel csak egy hozzátartozó várakozzon, illetve fokozottan figyeljenek a pontos érkezésre és a kiadott időpont betartására, ezzel is minimálisra csökkentve a tanácsadóban várakozók számát.

Egészséges tanácsadáson időpont nélkül, vagy egyeztetés nélkül gyermeket, kismamát nem áll módomban fogadni. 

Megértésüket köszönöm!

Vigyázzon mindenki magára és családjára, tegye meg a tőle telhető legtöbbet annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb veszteséggel és áldozattal jussunk túl ezen a helyzeten!

Mindenki, aki megteheti maradjon otthon!Dr.Kaifisné Buzás Csilla

Védőnő

06/70/334 3833

vedono.sarkeresztes@gmail.comTájékoztató az elektronikus ügyintézéshez